Visie, missie, doelstellingen

Visie
Buro Koel gaat ervoor dat zij hét gerenommeerde uitzend-, detacherings- en bemiddelingsbureau is voor jeugdhulp in Noord-Holland voor professionals, organisaties voor jeugdhulp en voor wijk- en jeugdteams van gemeenten.

Missie
Buro Koel verbindt Jeugdhulp specialisten aan organisaties en gemeenten in Noord-Holland zodat de kwaliteit van de jeugdhulp aan de klant/burger geborgd is, de flexibiliteit van de inzet van professionals optimaal vormgegeven wordt en de professionaliteit van de jeugdhulpspecialist volledig benut en uitgebreid wordt.

Doelstellingen
  • In 2019 zijn alle gemeenten en organisaties voor jeugdhulp in Noord-Holland bekend met buro Koel en heeft 70% van hen jeugdhulpspecialisten voor korte of langere tijd ingezet.
  • Buro Koel heeft in 2017 een respectabel bestand aan jeugdhulpspecialisten waarmee alle vragen die er zijn op dit gebied beantwoord kunnen worden.
  • De opdrachtgevers van de jeugdhulpspecialisten zijn tevreden over de inzet van deze professional en geven de samenwerking gemiddeld minimaal een 7.
  • Jeugdhulpspecialisten ervaren een meerwaarde in de samenwerking met buro Koel.