Hoe werkt het

Inschrijving
 1. Schrijf je in via de knop ‘inschrijven’.
 2. Geef zo goed mogelijk aan waar jij voor ingezet kan worden. (Hoe smaller je aanbod, hoe kleiner de kans op werk.)
 3. Stuur het formulier naar buro Koel (jacqueline@burokoel.nl ).
 4. Maak je LinkedIn op orde. Dit is jouw visite kaartje voor de buitenwereld.
 5. Maak ook je CV op orde zodat deze op vraag gericht verstuurd kan worden
 6. Voer een gesprek met de eigenaar Jacqueline Koel om duidelijk te krijgen wat buro Koel en jij over en weer voor elkaar kunnen betekenen.
 7. Maak de formulieren die je van buro Koel krijgt in orde en stuur ze op naar Buro Koel, Parklaan 11 1544 AK Zaandijk.
 8. Stuur digitaal je diploma’s en certificaten naar buro Koel samen met een kopie van je ID-bewijs.
 9. Geef je beschikbaarheid door en pas deze aan als deze verandert.
 10. Jij bent het visitekaartje van buro Koel maar vooral van jezelf
Aan het werk
 1. Als de vraag matcht met jouw aanbod dan: krijg je een mail of word je gebeld met de vraag of jij geïnteresseerd bent en wordt jouw naam, CV en evt. LinkedIn adres doorgegeven aan de opdrachtgever.
 2. De opdrachtgever bepaalt of hij met je in gesprek gaat en of hij met je in zee gaat.
 3. Je maakt werkafspraken met je opdrachtgever en de eventuele collega’s
 4. Je krijgt maandelijks je loon van buro Koel.
 5. Je geeft gedurende je opdracht je (geaccordeerde) gewerkte uren door aan buro Koel.
 6. Buro Koel zorgt voor de juiste afdracht van premies en belastingen.

Inschrijven
Lees meer...
Lees minder...

CV
Je CV is je visitekaartje. Zorg ervoor dat het er netjes uitziet en dat de juiste ervaringen hierop vermeld staan. Er zijn vele formats in omloop. Buro Koel redeneert altijd vanuit het standpunt: ‘Je kunt maar 1 keer de eerste indruk maken.’ Zorg dus dat men een goede indruk van je krijgt!

LinkedIn
Het is helemaal van deze tijd om je LinkedIn op orde te hebben. Het is een van de plekken waar opdrachtgevers een kijkje nemen naar wie je bent en wat je te bieden hebt. Buro Koel werkt dan ook o.a. met het doorzetten van LinkedIn adressen naar hen. Zorg er dus voor dat je LinkedIn pagina aantrekkelijk is voor de opdrachtgever om te lezen, dat je je onderscheidt van je collega’s en houd ‘m goed bij met de laatste ervaringen, opleidingen, workshops e.d.

Modelovereenkomst voor ZZP’ers
Je kunt bij buro Koel een modelovereenkomst opvragen die je kunt gebruiken om de samenwerking met de opdrachtgever te bekrachtigen. Deze modelovereenkomst is opgemaakt op basis van formats die door de belastingdienst aangeboden zijn i.v.m. de wet DBA.

Wet DBA voor ZZP’ers
Deze nieuwe wet: Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties vervangt de VAR (verklaring Arbeids Relatie) Deze wet is ingegaan vanaf 1 mei 2016. De belastingdienst adviseert ZZP’ers en opdrachtgevers een modelovereenkomst te gebruiken voor hun samenwerken. Kijk voor meer informatie hierover op internet. www.belastingdienst.nl

Loon
Buro Koel zorgt ervoor dat je iedere maand loon krijgt voor de uren die je gewerkt hebt. Dit wordt gedaan op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren waar de opdrachtgever het ook mee eens is.

VOG
Ben je nog niet in het bezit van een VOG zorg er dan voor dat je deze aanvraagt. Het is ook (vaak) mogelijk om in gezamenlijkheid met de opdrachtgever de VOG aan te vragen. Zorg dat je deze verklaring (ook) in je bezit houdt voor wanneer je bij andere werkgevers aan de slag gaat.

Aansprakelijkheidsverzekering
Buro Koel adviseert ZZP’ers je om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.